top of page
Search
  • Writer's pictureJonna

Vuoden 2022 viimeinen postaus!

Pätkiksen kanssa ollaan tänä talvena hypätty uuteen harrastukseen koirahiihdon merkeissä ja se on ollut ihan superhauskaa! Nyt treenataan ja kasvatellaan kuntoa.


Vuosi 2022 oli aivan mahtava. Saavutettiin tärkeitä tavoitteita koerintamalla kuten hienoimpina voisin mainita Nuuskiksen jälkikokeen ja Pätkiksen bh-kokeen. Saatiin olla osa rotuyhdistyksen pk-rinkiä ja sitä myötä päästiin nauttimaan upeista leireistä ja koulutuksista huippujen valmentajien opissa. Treenattua tuli tietysti paljon ihan omillammekin ja vuosi oli täynnä paljon koiramaisia puuhasteluja ja tapahtumia.

Kauan haaveiltu tuontipentukin toteutui ja sille vielä kaiken lisäksi täydellinen koti. Muitakin uusia ystäviä tullut vuoden aikana koirapuolelta.


Ensivuotta kohti mennään innolla.


Tavoitteita on jälleen asetettu ja niitä kohti lähdetään vauhdikaasti. Paljon kaikkea mietittynä, mutta tärkeimpänä Pätkiksen jälkikokeiden starttaus. Nuuskiksen kanssa myös yritetään pk-puolelta haalia lisää koulareita.


Itse hyppään puikkoihin sbcak ryn pk-toimikunnan puheenjohtajana. Uusi haaste valloitettavaksi, mutta odotan paljon pääseväni auttamaan varsinkin kelpieiden nostamista ja kannustamista sinne palveluskoirapuolelle.


Kovin odotan myös pääseväni seuraamaan Kitkan kehitystä ja matkaa kohti hienoksi harrastuskoiraksi. Kitka ja Anniina ovat osoittautuneet sellaiseksi parivaljakoksi jo nyt, että en epäile hetkeäkään, etteikö heillä olisi edessään hieno ura koiraharrastusten parissa.


Pentuesuunnitelmat toivottavasti saadaan lyötyä lukkoon kevään aikana kun vien Pätkiksen sydänultraan. Jos siellä kaikki ok, niin astutus suunnitteilla marraskuussa. Kyselyitä on nyt jo tullut tosi paljon ja ensivuonna alkaakin sitten kyselijöiden tapaaminen ja paremmin tutustuminen. Kuitenkin jos on toiveissa kaveri varsinkin peko- tai pk-lajeihin niin vielä sopii hyvin laittaa viestiä.


Hyvää ja turvallista uutta vuotta!


30 views0 comments

Recent Posts

See All

Ei pentuja odotettavissa

Pätkiksen ja Roihun astutuspuuhat eivät sujuneet. Tammikuussa käydään varuiksi ultraamassa vielä, mutta se on lähinnä varmistus sille, mikä nyt on aika selvää. En vielä tiedä aionko Pätkikselle suunni

Comments


bottom of page