top of page
Search
  • Writer's pictureJonna

Tuloksia & Uutisia

Toko on ottanut valtaa meidän tiimissämme näin talven tullen ja metsälajien jäätyä tauolle.


Deepeyes Pin & Tonic X

"Kitka"

Ohjaaja/haltija: Anniina Kiikala


Tampere 26.11.2023

Toko ALO1

168,5 p ja 3. sija


Tuomarina Niina Majakari


Tämä oli Kitkan ja Anniinan ensimmäinen tokokoe ja nappasivat sieltä heti ykköstuloksen!


Valtavat onnittelut tälle mahtavalle parille!
Magical Glow´s Bubbly

"Pätkis"


Nokia 22.10.2023

Toko AVO1

300p, kp ja 2. sija


Tuomarina Ilkka Sten


Pätkiksen kanssa otettiin nopea projekti ja opeteltiin avoin luokka kolmessa viikossa. Pätkis on kyllä ihan huippu harrastuskaveri, näin lyhyessä treeniajassa se pystyi sisäistämään uudet asiat ja kokeessa antoi aivan parastaan.
Pätkis kävi myös SmartDOG testissä osoittaen olevansa juuri niin mainio kun minä olen aina ajatellutkin. Tässä Pätkiksestä saatu kokonaisarvio:


Testin alussa Pätkis suhtautui uuteen testaajaan avoimen ystävällisesti, ja se tutustui rauhallisen aktiivisesti uuteen tilaan. Pätkis oli erittäin hyvin motivoitunut koko testin ajan ja se keskittyi myös erittäin hyvin tehtäviin. Sylinteritestissä Pätkis osoitti hyvää itsehillintää. Pätkis luki erittäin hyvin ihmisen eleitä, mutta ei ollut niillä johdettavissa harhaan (huijaus -osio). Tilaan liittyvä ongelmanratkaisu, V-aita, oli Pätkikselle helppo ja koira ratkaisi myös loogisen päättelyn tehtävän, joka on testin vaikein. Mahdottomassa tehtävässä Pätkis oli enemmän ihmiseen tukeutuva ongelmanratkaisija, mutta sillä oli käytössä myös itsenäinen ongelmanratkaisustrategia. Pätkis muisti kolme toistoa (neljästä) muistitehtävästä oikein, mikä on hyvä suoritus. Pätkis painoi namikonetta sosiaalisen oppimisen tehtävässä, mutta se saattoi painaa vahingossa, tai sitten koira katsoi mallia. Selkeää todistetta ei kuitenkaan sosiaalisesta oppimisesta nähty.


Pätkis teki kaikissa tehtävissä ratkaisut erittäin nopeasti. Pätkis seurasi testin aikana kaikkia tapahtumia ja testaajaa erittäin tarkasti. Pätkis ei pelännyt testissä mitään testivälinettä. Pätkiksellä oli testissä useita vahvuuksia.
Sitten niihin uutisiin...


Pätkis on aloittanut juoksut!


57 views0 comments

Recent Posts

See All

Ei pentuja odotettavissa

Pätkiksen ja Roihun astutuspuuhat eivät sujuneet. Tammikuussa käydään varuiksi ultraamassa vielä, mutta se on lähinnä varmistus sille, mikä nyt on aika selvää. En vielä tiedä aionko Pätkikselle suunni

Comments


bottom of page