top of page
Search
  • Writer's pictureJonna

Tervetuloa tiimiin Kitka!

Deepeyes Pin & Tonic X

28.08.2022

narttu

Haltija Anniina Kiikala


Nyt on ehkä sen verran toivuttu reissusta, että pieni postaus aiheesta onnistuu.

Pennun tuominen on houkutellut jo pidempään ja pidin silmiä auki sopivien yhdistelmien varalta. Lopulta vastaan tuli norjalaisessa Deepeyes -kennelissä kiinnostava yhdistelmä, jota paremmin tutkiessa tuli olo, että tämä on nyt sitten se.


Kotiini en tosin pentua voinut tähän tilanteeseen harkita kun kotoa löytyy jo kaksi harrastuskoiraa, jotka ovat sellaisessa vaiheessa, että haluan antaa niille kaiken aikani ja keskittymiseni. Näinpä sitten sijoituskoti olikin kannattavin vaihtoehto.Reissu Norjaan oli jännittävä ja todella opettavainen. Yllätyksekseni pennun hakeminen ei ollut vaikea tehtävä. Paperihommia mietin kovasti, että ovatko ne varmasti kunnossa, jotta päästään koneeseen. Lopulta ainoa mitä tarvittiin lähtöselvityksessä oli passit, pennun ja omani. Lisäksi oli punnitus ja turvatarkastus, jossa pentu piti ottaa hetkeksi ulos laukusta.


Meidän mukanamme lensi myös Kitkan veli, Kermit. Kermit noudettiin lentokentältä omaan kotiinsa. Kumpikin pentu nukkui koko lennon ajan. Matkasta kokosin myös videon muistoksi ja sen pääsee katsomaan täältä:


Tämän lyhyen ajan kun Kitka oli minun luonani niin se ehti kyllä vakuuttaa minut aivan mahtavalla luonteellaan. Kitka otti vastaan kaiken iloisesti ja rennosti, eikä tapahtumarikkaasta matkasta huolimatta tuntunut pelkäävän mitään. Meillä ollessa tutustui innokkaasti koiriini ja kissoihini.


Samaa olen myös kuullut Kitkan haltijalta, Anniinalta. Siellä Kitka on jo saanut paljon hienoja kokemuksia kuten tallilla käynti hevosia katsomassa, hakutreeneihin mukaan pääsy ja kaupungilla kävelyä. Näiden lisäksi Kitka on jo päässyt tekemään muutaman pentujen ruokajäljen, joissa se on osoittautunut aivan luonnonlahjakkuudeksi. Tämä koirakko tulee vielä yhdessä pääsemään pitkälle! Innolla ja ihaillen seuraan heidän matkaansa.57 views0 comments

Recent Posts

See All

Ei pentuja odotettavissa

Pätkiksen ja Roihun astutuspuuhat eivät sujuneet. Tammikuussa käydään varuiksi ultraamassa vielä, mutta se on lähinnä varmistus sille, mikä nyt on aika selvää. En vielä tiedä aionko Pätkikselle suunni

Comments


bottom of page