top of page
Search
  • Writer's pictureJonna

Pätkiksen MH-kuvaus (video)

Updated: Sep 20, 2022Siinä tosiaan tuo video ja sitten vähän omaa analyysia ja ajatuksia!


Ensinnä sanottava, että testi oli tällä kertaa täysin koiran näköinen eikä Pätkiksen käyttäytymisessä tullut yllätyksiä.


Ihmisiä kun pääsee moikkaamaan niin se on aina parasta, käsittelykin oli kivaa, paitsi hampaiden katsominen oli vähän kummallista, (sitä on harjoiteltu ehkä nolla kertaa elämässä, hups...) mutta senkin antoi kyllä tehdä. Leikkikaluna toimi mh-kuvauksessa tuttuun tapaan isohko letkulelu valmiiksi kuolattuna ja siihen ei tartuttu sellaisella vauhdilla ja voimalla kuin normaalisti leluihin, mutta kyllä Pätkis senkin sieltä kuitenkin haki ja testaajan kanssa leikki ja veti vastaan, vaikka hieman ällötti.


Vieheen perään Pätkis sinkosi ensimmäisellä kerralla, mitä hieman aluksi ihmettelin, mutta syyksi tajusin lopulta sen asetelman kun pidän pannasta kiinni - otan askeleen - päästän pannasta irti, tämän Pätkis varmasti tulkitsi vahvasti lähetyksenä. Toisella kierroksella ei mennyt enää halpaan vaan luopui vieheestä niin kuin toivonkin sen toimivan. En siis toivo sen ryntäävän arjessakaan minkään tuollaisen perään.


Aktiiviteettiosio oli hyvin meidän näköinen, siellä puuhasteltiin vähän kaikkea ja pientä piippaustakin alkoi kuulua kun Pätkis raukka koitti tarjota kontaktia enkä siihen tietenkään voinut testin luonteen takia vastata. Pätkis voisi ehkä hieman paremmin rauhoittua kun mitään ei tapahdu, mutta kotona kuitenkin rauhoittuu hyvin niin en pidä tuota pahana.


Etäleikissä näkyi mielestäni tosi selkeästi, että ollaan tehty hakua. Kun etäleikkijä meni piiloon ja Pätkiksen päästin irti niin sehän lähti selkeästi etsimään ukkoa, mutta hämmentyi kun löydettyään sitä ei palkattukaan namein vaan ihminen nousi pystyyn ja yritti leikkiä. Uskon, että jos testissä leikittäisiin normaaliin tapaan, niin Pätkis olisi saattanut siihen lähteä mukaan, mutta kun noissa ei lelua juuri heilutella vaan leikkiinkutsu perustuu ihmisen pomppimiseen sivuttain niin se ei ollut riittävä houkutin Pätkikselle vaan se palasi luokseni odottelemaan seuraavaa huvipuistolaitetta.


Haalari meni juuri niinkuin olin sen ajatellut, pieni säikähdys jonka jälkeen kovin olisi kiinnostanut, mutta tarvitsi minulta sen vahvistuksen. Tämän jälkeen kävikin pariin otteeseen sitä itse vielä tutkailemassa.


Räminälaitetta ei säikähtänyt samalla tapaa kuin haalaria, mutta kuitenkin jäi odottamaan taas, että kutsun sen katsomaan. Tätä kohtaan ei jäänyt kiinnostusta.


Aaveissa alkuun vähän jännitti ja Pätkis haki tukea tarjoamalla taas mulle kontaktia, mutta heti kun se haistoi, että kyseessä on ihmiset niin se olisi mennyt niitä katsomaan. En kuitenkaan saanut päästää narusta irti, jolloin Pätkis ajatteli ettei niiden luo saa mennä ja tuli eteeni istumaan. Jos olisin saanut päästää sen irti aiemmin niin se olisi kyllä mennyt, mutta lopulta sitten kun lähdin kävelemään kohti aavetta niin Pätkis vapautti itsensä ja meni iloisesti tervehtimään.


Loppuleikki näytti samalta kuin alkuleikki ja laukauksissa ei ollut mitään erikoista, Pätkis on paljon kuullut niitä ne on aina olleet ok.
38 views0 comments

Recent Posts

See All

Ei pentuja odotettavissa

Pätkiksen ja Roihun astutuspuuhat eivät sujuneet. Tammikuussa käydään varuiksi ultraamassa vielä, mutta se on lähinnä varmistus sille, mikä nyt on aika selvää. En vielä tiedä aionko Pätkikselle suunni

Comentários


bottom of page