top of page
Search
  • Writer's pictureJonna

Kitkan sijoitussopimus on purettu


Kitka loukkasi vähän aikaa sitten takajalkansa ja tämän jälkeen polvi alkoi luksoitumaan. Jalkaa lähdetään hoitamaan leikkauksella, jolla on onneksi hyvä ennuste ja Kitkan pitäisi päästä vielä palaamaan normaaliin arkeen ja harrastusten pariin, mikä on kaikista tärkeintä.


Vaikka eläinlääkärit arvioivat patellaluksaation johtuneen onnettomuudesta niin näin silti ainoaksi vaihtoehdoksi purkaa Kitkan sijoitussopimuksen, koska kuntoutus tulee viemään aikaa ja operaatio vaikuttamaan elämään niin Kitka ei siihen päälle tarvitse sitten enää tiineyttä, pentujen hoitoa ja sitten taas niistä palautumista. Nyt on pääasia, että Kitka tulee kuntoon ja he voivat Anniinan kanssa jatkaa siitä, mihin nyt ennen leikkausta jäävät. Kitkalla olisi ollut valtavasti annettavaa rodulle, mutta ehkä jotkut ovat vain liian hyviä ollakseen totta.


Sijoitussopimuksen purkaminen on tietysti harmi, mutta asiaa helpottaa se tieto, että Kitkalla on maailman paras koti ja vaikka oma lopullinen päämäärä tämän tuonnin kanssa jää toteuttamatta niin tämä on silti ollut antoisa kokemus, josta käteen jää vähintään ystävyys.


Jos ei kokeile tai yritä niin ei voi myöskään onnistua.

299 views0 comments

Recent Posts

See All

Ei pentuja odotettavissa

Pätkiksen ja Roihun astutuspuuhat eivät sujuneet. Tammikuussa käydään varuiksi ultraamassa vielä, mutta se on lähinnä varmistus sille, mikä nyt on aika selvää. En vielä tiedä aionko Pätkikselle suunni

Commentaires


bottom of page